Τρίτη 2 Ιουνίου 2015

Τσιγάρο ατέλειωτο βαρύ η μοναξιά μας στην κοσμάρα τη δικιά μας...



Γράφει
ο Νίκος Γ. Σακελλαρόπουλος

Βγήκε ένα σύντροφος χθες στον Skai και με αφορμή τις έντονες αντιδράσεις που προκλήθηκαν στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ για τον διορισμό της Έλενας Παναρίτη στο ΔΝΤ, δήλωσε ότι δεν θα μπορούσε να πάει εκεί ένας άνθρωπος που δεν έχει… κολλήσει αφίσες!
Την ίδια ώρα στο Μέγαρο Μαξίμου, συσκέπτονταν με
τις ώρες υπουργοί και πρωθυπουργός, για να συμφωνήσουν  ότι η απόρριψη της Έλενας Παναρίτη δεν γίνεται λόγω έλλειψης ικανοτήτων ή εφοδίων, αλλά λόγω μη επαρκούς κομματικής πορείας.
Ταυτοχρόνως, επιχειρούσαν να καταλήξουν στα πρόσωπα που θα στελεχώσουν τις διοικήσεις των οργανισμών και των φορέων που οι ίδιοι εποπτεύουν.
Το μόνο που δεν έγινε γνωστό, είναι αν ο υπουργός Άμυνας διαμαρτυρήθηκε επειδή η κυβέρνηση δεν υποδέχτηκε με τιμές αρχηγού κράτους το άγιο πνεύμα!

Την ώρα που στο Μέγαρο Μαξίμου σπαταλούσαν ώρες επί ωρών για να αποφασίσουν που θα διοριστούν τα κομματόσκυλα που έχουν ωε εφόδιο την αφισοκόλληση, στο Βερολίνο γινόταν μια σύσκεψη για το μέλλον της Ελλάδας.
Η Κριστίν Λαγκάρντ, συναντήθηκε με τη Μέρκελ, τον Ολάν, τον Γιουνκέρ και τον Νράγκι, για να λάβουν όλοι μαζί τις αποφάσεις που αφορούν την Ελλάδα.
Για μία ακόμη φορά, οι αποφάσεις για την Ελλάδα ελήφθησαν χωρίς την Ελλάδα παρούσα.
Δυστυχώς για την κυβέρνηση, η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική απ’ ότι θα επιθυμούσε να είναι.
Δυστυχώς, είναι τσιγάρο ατέλειωτο βαρύ η μοναξιά μας!
Κι εμείς είμαστε εγκλωβισμένοι στις «κόκκινες» γραμμές  του εθνικολαϊκιστικού μας γίγνεσθαι, χωρίς χρόνο για λύση, παρά μόνο για ημίμετρα που δεν θα κάνουν τίποτα περισσότερο από το να απεγκλωβίσουν κάποια κονδύλια για άμεσες υποχρεώσεις, αλλά θα βυθίζουν όλο και πιο πολύ στο τέλμα την ήδη βυθισμένη οικονομία μας…




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου