Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

Ο Πάνος, ο λακές του κι οι θεωρίες συνωμοσίας

Γράφει
ο Νίκος Γ. Σακελλαρόπουλος


Από τα χρόνια ακόμη που οι διωκτικές αρχές αναζητούσαν τη 17Ν, ο νεαρός τότε βουλευτής Πάνος Καμένος έδειχνε με κάθε τρόπο την μεγάλη έξη του προς διάφορες θεωρίες συνωμοσίας.
Στο βιβλίο που είχε εκδώσει τότε, «Τρομοκρατία, θεωρία και πράξη», υποστήριζε ότι στην τρομοκρατική οργάνωση συμμετείχαν πρόσωπα από τον χώρο του ΠαΣοΚ!
Κάτι, που απεδείχθη ψευδές μετά την εξάρθρωση της παρέας των Γιωτόπουλου, Κουφοντίνα, αδελφών Ξηρού κλπ.
Με όποια υπόθεση καταπιάστηκε, είτε ως ντετέκτιβ Μάλκο – από τον ήρωα του Ζεράρ Ντε Βιλιέ- είτε ως πολιτικός, ότι κι όσα κατήγγειλε με φωνασκίες κι ιδρώτα να ρέει στο καλοθρεμμένο του πρόσωπο, απεδείχθησαν αργότερα φούσκες.
Όπως φούσκα απεδείχθη κι η δήθεν σύνδεσή του με τον φυλακισμένο Παναγιώτη Βλαστό κι υπεύθυνο για την απαγωγή του Περικλή Παναγόπουλου, το 2009, που κάποιοι επιχείρησαν να μπλέξουν.
Φούσκα απεδείχθη κι η περίφημη υπόθεση των cds, για τα οποία είχε καταγγείλει από του βήματος της Βουλής, το 2011, τον Αντρίκο Παπανδρέου, αδελφό του τότε πρωθυπουργού.
Μάλιστα, τον Ιούνιο του 2013, καταδικάστηκε για τη συγκεκριμένη υπόθεση από τη Δικαιοσύνη, για συκοφαντική δυσφήμηση εναντίον του Αντρίκου Παπανδρέου.
Προσπερνώντας τη θεωρία των ψεκασμών που βρήκε ευήκοα ώτα κι ανοιχτά στόματα στο κόμμα του, οφείλουμε να σταθούμε στις προτροπές του προς τους κατοίκους της Χαλκιδικής να λιντσάρουν τον δήμαρχο με αφορμή την υπόθεση των Σκουριών, για τις οποίες σχηματίστηκε εις βάρος του δικογραφία, ενώ λίγες ημέρες αργότερα δέχθηκε επίθεση στην Αμφιάλη, όπου είχε μεταβεί στον τόπο δολοφονίας του Παύλου Φύσσα από τους χρυσαυγίτες.
Για την επίθεση κατηγόρησε τους δημοσιογράφους και κατονόμασε ως ηθικό αυτουργό τον Άρη Προτοσάλτε!
Άλλη μια φούσκα, άλλη μια θεωρία συνωμοσίας.

Το τελευταίο διάστημα κι ενώ το κόμμα του πνέει δημοσκοπικά τα λοίσθια, επιδίδεται σε αλλεπάλληλες καταγγελίες για απόπειρα εξαγοράς βουλευτών του.
Μια εξ αυτών, ήταν της βουλευτού του, Ξουλίδου, την οποία καταγγέλθηκε ότι επιχείρησε να τη δωροδοκήσει ένας φίλος της από το facebook!
Προχθές βγήκε και κατάγγειλε πρώην (;) συνεργάτη του, ότι επιχείρησε να δωροδοκήσει τον βουλευτή του –ηθοποιό, Παύλο Χαϊκάλη.
Μια υπόθεση που το στήσιμό της μοιάζει –επιεικώς- παιδαριώδες, με σαφή στόχο να δημιουργηθεί κλίμα μεγαλύτερης έντασης στο πολιτικό σκηνικό.
Ένας πρώην σύμβουλός του, λοιπόν, έπιασε τον Χαϊκάλη και του έταξε χρήματα.
Ο Χαϊκάλης πήγε στην εισαγγελία δυο φορές, αλλά δεν κατονόμασε τον μεσάζοντα.
Εν συνεχεία στήθηκε ολόκληρη επιχείρηση από την αστυνομία για να παγιδευτεί και να συλληφθεί με τα χρήματα, αλλά εκείνος τηλεφώνησε κι είπε ότι θα τα πουν μετά την πρωτοχρονιά!...
Κι αφού συνέβησαν αυτά, ένας τρίτος, ο εθνικός εισαγγελέας και φανατικός οπαδός του ΣΥΡΙΖΑ, Λάκης Λαζόπουλος, ανέλαβε να μοντάρει την επιχείρηση.
Ξύπνησε πρωί πρωί, πήγε στην τηλεόραση και δήθεν στο «ξεκούδουνο» δημοσιοποίησε το θέμα, για να «ανάψει» και να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης.
Αντί όμως αυτού, δείχνει να γυρίζει σε μπούμερανγκ.
Πολύ περισσότερο αφού τα cd είναι προϊόντα υποκλοπής και συρραφής, ο φερόμενος μεσάζων ήταν στενός συνεργάτης του Καμένου, ενώ καταγγέλλει και τον Χαϊκάλη ότι εκείνος προκάλεσε τη συνάντηση.
Μύλος!
Στον οποίο ρίχνει νερό κι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, με ανεπίτρεπτη επιπολαιότητα (sic) και καθίσταται λακές του πρωταθλητή των θεωριών συνωμοσίας.
Κι ας φωνάζει ο γέρο Γλέζος κι όσοι μπορούν ν’ αντιληφθούν τι γίνεται…

Υστρ.: Αλήθεια, ο αρχιεισαγγελέας του τόπου δεν έχει διαπράξει αδίκημα με τη συρραφή και δημιουργία cd από προϊόντα υποκλοπής;
Θα λογοδοτήσει άραγε επί τούτου ο Λάκης Λαζόπουλος;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου