Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

Τι λέτε βρε ανίκανοι πολιτικάντηδες;


Διάβασα με μεγάλη προσοχή το νέο νόμο για το φόρο Ακινήτων του Στουρνάρα, συμφώνως με το άρθρο 48 του οποίου, ο κάθε έφορος (τουτέστιν το κράτος) θα μπορεί να δεσμεύει τραπεζικούς λογαριασμούς συναλλασσομένων, ακόμη κι αν δεν έχει λήξει η προθεσμία προβολής, ακόμη και…προληπτικά!
Η μόνη αντίδραση που κάποιος –στοιχειωδώς- λογικός άνθρωπος μπορεί να εξωτερικεύσει την αγανάκτησή του, είναι να τους πάρει στο κυνήγι με μπινελίκια που θα κάνουν να κοκκινίσουν ακόμη κι οι παλιές πόρνες της Τρούμπας.
Ούτε ο πιο σκληρός σταλινιστής θα μπορούσε να το σκεφτεί.
Τι λέτε ρε νούμερα;
Τι λέτε ρε κατ’ επίφαση φιλελεύθεροι;
Ποιος νους μπόρεσε να σκεφτεί τέτοιο τερατούργημα;
Ποιος νους μπόρεσε να σκεφτεί αυτό το αισχίστου είδους κρατικό νταβατζηλίκι;

Και καλά ο Στουρνάρας!
Ο άνθρωπος φαίνεται ότι δεν μπορεί να ξεπεράσει τις παιδικές του ασθένειες, τότε που εντρυφούσε στο «σχολείο» της ΚΝΕ.
Όλοι οι άλλοι;
Ο δήθεν φιλελεύθερος πρωθυπουργός τι έκανε;
Οι δήθεν φιλελεύθεροι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας που μέχρι προσφάτως …επαναστατούσαν για να μη πληρώνουν φόρο οι αγρότες, τι έκαναν;
Οι δήθεν σοσιαλιστές εταίροι της κυβέρνησης που συνεχώς κόπτονται υπέρ του Δικαίου και των αδυνάτων, τι έκαναν;
Ο και συνταγματολόγος Βενιζέλος, τι έκανε;
Μη ψάχνετε.
Ψήφισαν κι έγιναν συνένοχοι της μεγαλύτερης πολιτικής απάτης που συνετελέσθη στα χρόνια που υπάρχει Ευρωπαϊκή Ένωση και Ευρωζώνη.

Ο νόμος, εκτός της γελοιότητας που τον διακρίνει, αφήνει στην ευχέρεια στον εφοριακό για να πράξει κατά το δοκούν. Χωρίς καμιά προϋπόθεση ή έστω κάποια ασφαλιστική δικλείδα. Μπορεί να το πράξει ακόμη κι αν δεν του αρέσει η φάτσα μας!
Δηλαδή, η συντεχνία για την οποία τόσα και τόσα γράφονται, λέγονται ή αποδεικνύονται, καθίσταται και επισήμως ο δυνάστης των Ελλήνων.
Χωρίς δικαστικές αποφάσεις, χωρίς αιτιολογία, χωρίς αποδείξεις.
Μπορεί να έχει κάποιος στον τραπεζικό του λογαριασμό 2-3-5 χιλιάδες ευρώ για ώρα ανάγκης και να πάει ο έφορος να τα δεσμεύσει …προληπτικά, ακόμη κι αν δεν έχει λήξει η προθεσμία καταβολής φόρου!
Τι λέτε ρε γελοίοι;
Τι λέτε ρε μέγιστοι πολιτικάντηδες;
Δεν φτάνει που για να διαιωνίζουν το πελατειακό σύστημα και τους εαυτούς τους διέλυσαν τον ιδιωτικό τομέα, δημιούργησαν στρατιές εκατομμυρίων ανέργων, ληστεύουν καθημερινά την αστική τάξη, τώρα έρχονται και τους δίνουν τη χαριστική βολή!
Παραβιάζοντας φτηνά κι αναίσχυντα Σύνταγμα, Δικαιώματα του Ανθρώπου, Ατομική ελευθερία, Ευρωπαϊκούς κανόνες και προ πάντων την λογική.
Προληπτική κατάσχεση δεν έκαναν ούτε οι πιο στυγνοί τύραννοι…
Αλλά την αποφάσισε ο Στουρνάρας και την ψήφισαν οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, στυγνοί βιαστές του Φιλελευθερισμού που ψεύτικα ισχυρίζονται ότι εκπροσωπούν…
Να τους φτύσουμε;
Κι όχι, ασφαλώς, για να μη τους ματιάσουμε….




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου