Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

Η απόλυτη παραλογία των "επαναστατών"


Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η εκκένωση του κτιρίου της ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή αποτελεί κυβερνητική κίνηση για την αποκατάσταση της νομιμότητας.
Εδώ και έξι μήνες, κάποιοι καταληψίες (εργαζόμενους τους αποκαλούν πολλοί, αλλά δεν ήταν αφού είχαν απολυθεί) είχαν στήσει παρανόμως το δικό τους μαγαζάκι, εκεί που εξέπεμπε η πρώην κρατική τηλεόραση και το πρώην κρατικό ραδιόφωνο.
Έκαναν πειρατικές εκπομπές χρησιμοποιώντας την περιουσία του Κράτους, έλεγαν ότι ήθελαν χωρίς καμιά –δημοσιογραφική ή άλλης μορφής- δεοντολογία.
Χρησιμοποιούσαν κατά το δοκούν τον πανάκριβο εξοπλισμό που είχε χρυσοπληρώσει ο ελληνικός λαός, καλούσαν όποιον γουστάριζαν ή έλεγε όσα ήθελαν να ακούνε οι ίδιοι ή οι πολιτικοί υπερασπιστές τους.
Δηλαδή, η ανομία σε όλο της το μεγαλείο.
Ανομία για την οποία η κυβέρνηση ήταν πλέον έκθετη.
Η απόφαση για την εκκένωση του κτιρίου ήταν επιβεβλημένη κι αργοπορημένη.
Τόσο σε επίπεδο νομιμότητος, όσο και ουσίας.
Ας μη ξεχνάμε ότι η Δημόσια Τηλεόραση εξέπεμπε, έως σήμερα, με μισθωμένο εξοπλισμό, ενώ μόλις που αρκεί το χρονικό διάστημα για να γίνουν οι προετοιμασίες, εν όψει της ελληνικής προεδρίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Κι εδώ, ξεκινούν τα παράλογα.
Ο ΣΥΡΙΖΑ, τάσσεται υπέρ των καταληψιών και εναντίον της νομιμότητας.
Αυτό δείχνει η στάση των βουλευτών του που έτρεξαν να συμπαρασταθούν στους καταληψίες, ομού μεθ’ ενός κυρίου με κομοδινί μαλλί που μου είπαν ότι πρόκειται για γέροντα αοιδό.
Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, βρέθηκαν κι εκείνοι σε αγαστή συμπαράσταση με τους –όπως λέγεται- μέλλοντες συνεργάτες τους, ενώ ο πρόεδρός τους προέβαινε σε απίστευτες δηλώσεις, με τις οποίες θα ασχοληθούμε πιο κάτω.

Ξαναλέω: Η παραλογία σε όλο της το μεγαλείο.
Κοινοβουλευτικά κόμματα εναντίον της νομιμότητας!
Αρχηγοί κομμάτων και βουλευτές σε πλήρη πολιτική ή ψυχολογική παράκρουση.
Γραφεία Τύπου κομμάτων να γράφουν και να δίνουν στη δημοσιότητα κείμενα πλήρη ασυναρτησίας και βλακείας.
Ακούστε την κορυφαίου πολιτικού αμοραλισμού δήλωση του Πάνου Καμμένου:
»Από εδώ και πέρα οι Έλληνες πολίτες ό,τι ακούν από τη δημόσια τηλεόραση θα πρέπει να ξέρουν ότι είναι προϊόν προπαγάνδας της τρόικας και των δυνάμεων κατοχής, εκείνων που επιβάλλουν την κατάλυση του Συντάγματος, την αναστολή διατάξεων του Συντάγματος...»
Σχόλιο; Δεν μπορώ να κάνω, μάλλον θα πρόκειται περί απώλειας πολύτιμου χρόνου.

Ο Λαφαζάνης άρχισε να κραυγάζει ότι «η ΕΡΤ ανήκει στους εργαζομένους της»!!!!!
Σχόλιο; Θα μπορούσα να συμπληρώσω το ίδιο με προηγουμένως, αλλά αναρωτιέμαι αν ο δραχμολόγος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να ισχυριστεί ότι και η Αυγή ή ο σταθμός «Στο Κόκκινο» ανήκουν κι εκείνοι στους εργαζομένους τους.

Η δε ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι η κυβέρνηση:
«εντελώς παράνομα, έγραψε μια μαύρη σελίδα στην ιστορία της δημόσιας τηλεόρασης και της δημοκρατίας στον τόπο μας. Ο λαός μας θα σταθεί απέναντι στην κατάλυση της νομιμότητας, στην υπονόμευση της δημοκρατίας... Απαιτούμε την άμεση αποχώρηση των αστυνομικών δυνάμεων από το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ και την παράδοσή του στους εργαζόμενους της».
Εδώ, κάποιος νοήμων σηκώνει τα χέρια ψηλά παραδινόμενος στην απύθμενη βλακεία.

Κι ύστερα ήρθε η πρόταση μομφής εναντίον της κυβέρνησης.
Μια πρόταση που δεν έβαλε ούτε στο ζήτημα των πλειστηριασμών της πρώτης κατοικίας, ούτε στο ζήτημα της υπέρμετρης φορολογίας, ούτε σε κανένα εκ των άλλων τεράστιων ζητημάτων που ταλανίζουν την κοινωνία…
Είπαμε.
Η απόλυτη παραλογία!
Κι ο πολιτικάντικος τακτικισμός!
Για τα οποία τρίβει τα χέρια του ο Σαμαράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου